Marias Knopp o tå

Hej och god morgon på er alla underbara och fantastiska läsare som följer mig här på min blogg. Jag har alltid så många olika saker som jag vill berätta för er, det är därför jag brukar skriva flera olika inlägg om dan, om allt möjligt Jag gick på en massage i Lomma idag på Marias Knopp o tå, tillsammans med en kompis, så det tänkte jag kunde vara en bra sak att skriva om. Jag jobbar som egenföretagare och jobbar 12 – 14 timmar per dygn, så jag tyckte att jag var värd att få denna massage i Lomma, och när jag frågade min vän om hon ville hänga på, tyckte hon att detta var en riktigt bra idé.

 

Marias Knopp å tå erbjuder det mesta inom massage. Jag och min vän blev väldigt väl omhändertagna, och jag har nog aldrig upplevt något så här välgörande och avslappnande förut, så som denna massage var. Har ni inte tidigare gått på massage, då har ni verkligen missat något. Jag bodde i Malmö innan jag startade en restaurang i Lomma, och det hände då och då att jag gick på massage där. Men jag har aldrig tidigare fått en lika bra massage som jag fått på Marias Knopp å tå. Så till alla er läsare som funderar på det här med att unna er en massage i Lomma, skulle jag kort och gott vilja säga, att gå till Marias Knopp å tå! Jag kommer att leva väldigt länge på att jag fick lite egentid idag, för med en restaurang att sköta om och där jag jobbar varje dag, vardag som helg, känns det extra viktigt att få ett par timmar att göra något bra enbart för mig själv. Jag önskar nu alla mina läsare en riktigt fin dag!